Política de privacitat

Sóc Meritxell Ceballos, autora i propietària d’aquest site www.lookandtxell.com, que compleix amb la normativa de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent).

Pots contactar amb mi en tot moment escrivint a info@lookandtxell.com

 

Et confirmo que no necessites facilitar cap tipus de dada de caràcter personal per navegar per aquest web.

 

Si contactes amb mi mitjançant una de les vies possibles (email, formulari de contacte o subscripció a la newsletter), el teu nom i email s’incorporaran a una llista de correu, de la qual sóc responsable tant de la seva gestió com del seu tractament, emprant totes les mesures de seguretat requerides per garantir la seguretat d’aquestes dades.

 

Les dades (nom i email) oferts pels usuaris només es faran servir per a la destinació que van ser facilitades, és a dir, per respondre a l’email que m’hagis enviat o per a l’enviament de la newsletter (segons el cas).

 

Per donar-te de baixa de la llista de correu, escriu-me un e-mail a info@lookandtxell.com amb l’assumpte “Baixa dades” i eliminaré les teves dades en el termini de 8 hores.

 

Les dades que m’has facilitat mai i sota cap concepte les cediré a un tercer.

 

L’accés a aquest web pot implicar la utilització de cookies, que com saps és informació que s’emmagatzema en el teu navegador per facilitar la navegació. Et deixo l’enllaç perquè puguis consultar la política de cookies d’aquest site.

 

Si tens qualsevol dubte al respecte del tractament de les teves dades i de la seva privacitat, si us plau, escriu-me.